Бански костюми и бельо от Лупо за жени колекция 2020/2021

Банските костюми на марката Lupo подчертават женствеността.
Колкото различни хора има, толкова са и различни вкусовете за облекло при всеки един. За някои ярките цветове с големи принтове изглеждат най-атрактивно, а други предпочитат по-меките и заглушени тонове, а придават по-голямо значение на интересните детайли. Марката Лупо предлага бикини и бански, които няма да намерите никъде другаде. Тяхната модна линия е много семпла, но женствена и акцентира върху извивките на женското тяло по най-добрия начин.
женствени бански костюми
Моника Пиетрасинска е великолепният модел, които представя колекцията от бански костюми на Лупо. Всички бански костюми й стоят безупречно и цветовата схема подхожда на нейната кожа и чудесно я допълва.
бански костюм на Лупо
За различните типове фигура марката Лупо предлага разнообразна гама от бански костюми, ето само някои от тях: първият вид бански е триъгълни горнища, леко извити за по-добър повдигащ ефект съчетани с прашки, вторият вид бански е горнище-бюстие със свалящи се презрамки в комплект с долнище, което е тип боксерки, и третият тип бански е по избор от първите два модела горнища в съчетание с долнище-поличка или прашки.
бански с триъгълно горнище

бански с долнище пола

бански с горнище бюстие

Популярни публикации от този блог

Дамско боди и модни тенденции при бельото през 2020

Дамско бельо