Дамско боди и модни тенденции при бельото през 2020

Дантела и нови технологии в бельото през 2020
Нежни дантели и нови технологии ще бъдат актуални при дамското бельо това лято. Това позволява доста възможности - както за избор съобразен с горните дрехи или лични предпочитания, така и за интересни комбинации между основните тенденции. А новите технологии позволяват всичко, тъй като засягат по скоро материалите отколкото визията.
Дантелите са една от водещите тенденции в бельото през лято 2020. Чувствените модели ще доминират през този сезон, а това означава елементи и материали, които да подчертават максимално женствените форми. Всички тези качества притежават дантелите и затова повечето световни марки ги използват смело в колекциите си. Често ги комбинират с елегантни и много фини плисета, чиято цел е да подчертаят още повече формите.

нови технологии в бельото (дамско боди)
Друга основна тенденция това лято е ретрото, което също е добре застъпено и при бельото. Актуални ще бъдат комбинациите между прозрачна и плътна материя - характерен елемент при винтидж моделите. Дълбоките бикини с висока талия, които имат стягащ ефект са задължителни за този стил.Ако са декорирани с нежни дантели те могат да мъдат много секси. Интересни заемки има и от старомодните корсети. Като цяло преобладава ретро влиянието на модата от 60-те години на миналия век, по конкретно стила на Джаки Кенеди.
Що се отнася до материите, то към традиционните изисквания за комфорт и красота разработчиците на тъкани добавят и екстри - тъкани с охлаждащ или антицелулитен ефект например. Усещането за прохлада е постигнато с иновативни технологии позволяващи да се запази оптимална температура, дори когато навън е много топло. Това става чрез текстилни влакна, отвеждащи влагата извън тялото и в същото време запазващи кожата суха и свежа.А антицелулитният ефект се получава чрез микро гранули в материята.
Голямо разнообразие има и при цветовете.Може да избирате от стилните черно-бели решения, през деликатното бежово или сиво, до свежите багри, вдъхновени от наситените или по-пастелни нюанси на цветята. Най-смелите предложения копират цветовете на скъпоценните камъни.
дамско бельо с цветовете на скъпоценните камъни

Популярни публикации от този блог

Бански костюми и бельо от Лупо за жени колекция 2020/2021

Дамско бельо