Дамско бельо

Бельото съществува под различни форми и видове. То се дели не само на дамско бельо, мъжко бельо и детско бельо, спално бельо, но и на други видове като спортно бельо, еротично бельо, религиозно и други.

Бельото е част от облеклото и представлява комплект дрехи, които се носят най-отдолу под другите дрехи, най-вече заради хигиенни причини и за да се осигури поддръжка на определени части от тялото.

Потникът и тениската например могат да се носят както като бельо, така и като обикновено облекло. Определени видове бельо се носят, за да прикриват определени части от тялото, за които се счита, че е неприлично да се показват.

Дамското бельо включва бикини (бикини-боксерки, прашки с дантели, пайети, бродерии...) и сутиен (рядко потник), докато мъжкото бельо се състои от слипове, боксерки и потници.

Поради това, че бельото трябва да е меко, еластично, да попива потта и да не възпалява кожата,а и за да е трайно на няколко много пранета, най-предпочитаният материал е памукът с микрофибър.

модни тенденции при дамското бельо

В миналото част от бельото са били корсета и корсажа, както и кюлотите.

Най-важното нещо при покупката на бельо е не само то да изглежда страхотно, но и да е удобно за носене, тъй като тясното бельо е предпоставка не само за бактериални инфекции, цистит при жените, но и дори и за безплодие. Важно е бельото да не оставя следи по тялото, тъй като това говори, че трябва да си вземете по-голям размер.

Онлайн бельо може да се купи доста лесно, но не забравяйте факта, че трябва да сте сигурни за размера на бельото и в неговото качество, за да не се стигне до здравословен проблем.

Надяваме се това видео на дамско бельо да Ви хареса:

Популярни публикации от този блог

Бански костюми и бельо от Лупо за жени колекция 2020/2021

Дамско боди и модни тенденции при бельото през 2020